I ove godine, od 1. srpnja do 31. kolovoza, Nedelišće će biti domaćin ljetnih sportskih kampova pod nazivom Sportsko ljeto. Ovi kampovi nude djeci priliku da se aktivno uključe u razne sportske aktivnosti i uživaju u ljetnim danima.

U sklopu Sportskog ljeta, djeca će moći isprobati različite sportove, među kojima su atletika, košarka, rukomet, nogomet, odbojka, karate i tenis. Programi su osmišljeni kako bi potaknuli tjelesnu aktivnost, timski duh i sportski fair play, te kako bi djeci pružili nezaboravno ljetno iskustvo.

Svaki dan kampa bit će ispunjen zabavnim i edukativnim aktivnostima pod vodstvom iskusnih i stručnih trenera i volontera. Bez obzira na to jesu li djeca već aktivna u sportu ili tek žele započeti, Sportsko ljeto pruža priliku svima da pronađu sport koji im najviše odgovara i razviju svoje vještine.

Prijave za kampove su u tijeku, a organizatori pozivaju roditelje da što prije osiguraju mjesto za svoju djecu. Za više informacija o programu i prijavama, posjetite web stranicu Zajednice sportskih udruga Općine Nedelišće ( www.zsuon.hr ) ili se obratite organizatorima (mob. 098 957 2906, e-mail: [email protected] ).

Povratak na naslovnicu…