Pred nama je peto izdanje Malonogometnog hakla, jednog od najbrojnijih dječjih turnira na sjeveru Hrvatske. Malonogometni hakl igra se 22. i 23. lipnja u šest kategorija, a na samom turniru nastupit će 75 ekipa, odnosno 400 natjecatelja. U dva dana hakl ludnice, ukupno će se odigrati 170 utakmica. Sve utakmice igraju se sa službenom loptom Select, po 12 minuta, a ekipe će s dodatnim pravilima biti upoznate na samom natjecanju.

Za svakog natjecatelja Terme Sveti Martin pripremaju dnevnu ulaznicu dok će oni najbolji biti nagrađeni medaljama i vrijednim poklonima partnera turnira. Kako mlade snage ne bi bile žedne i gladne, za njih pripremaju osvježavajuća pića dok će utažiti glad vrhunskim pizzama

Pokroviteljima turnira od srca zahvaljujemo: Općina Nedelišće, Nekretnine d.o.o., Međimurski nogometni savez, Međimurska županija, NK Nedelišće, Mercury d.o.o., Decathlon, Motoreni, Hidroing, Zvonarek sistemi, JiEL trade, AMC Međimurje, Ball socks, Pekara Dorian, Optika Međumurac, Međimurske vode su pokrovitelji Malonogometnog hakla. “Na kraju nam samo preostaje pozvati vas na hakl te da u fer i korektnom ozračju navijate za sve ekipe”, poručili su organizatori. (on)

Povratak na naslovnicu…