Već je naveliko poznato da je zajednička škola nogometa klubova NK Međimurec i NK Slobode jedna od onih koje se mogu pohvaliti vrhunskom organizacijom i kvalitetnim radom s mladim naraštajima.

Ovog petka, 26.1.2018. godine, ta je škola u društvenom domu u Slakovcu organizirala radno-svečanu skupštinu kojoj je prisustvovalo veliki broj djece, njihovih roditelja, navijača i ostalih simpatizera škole nogometa. Na skupštini su nazočili Darko Dania, načelnik općine Nedelišće, Mišel Ganzer, predsjednik NK Međimurec Dunjkovec -Pretetinec, Tomica Ivanuša, dopredsjednik NK Međimurec, Nino Bistrović, član uprave NK Sloboda Slakovec i član Izvršnog odbora MNS-a, Franjo Cimerman, gospodarstvenik i dugogodišnji sportski djelatnik te Ivan Ganzer, gospodarstvenik i predsjednik organizacijskog odbora međunarodnog turnira Međimurec U-13. Svi prisutni pohvalili su rad škole nogometa i istaknuli da je napredak vidljiv u svakom segmentu djelovanja škole.

Predsjednik škole nogometa Međimurec-Sloboda Samir Kozar je u radnom dijelu sjednice podsjetio sve prisutne na ciljeve koji su bili postavljeni pred školu nogometa unatrag godinu dana prilikom zadnje skupštine, a to su organizacijski podići razinu škole u vidu redovitih treninga, pravodobno informiranje svih uključenih u školu nogometa, omasoviti školu priključivanjem novih polaznika, nabavku opreme za treninge, nabavku opreme u vidu jednoobraznog odijevanja svih polaznika škole, medijski promovirati školu te još niz stvari u funkciji kvalitetnijeg rada škole. Konstatirano je da su svi zadani ciljevi ispunjeni na način da se treninzi odvijaju kontinuirano tri do četiri puta tjedno, kupljena je sva potrebna oprema koja podiže kvalitetu treninga, polaznicima su kupljeni novi kompleti opreme koji sadrže dres, trenirku, jaknu, torbu, svečanu majicu, majicu za trening i ostale stvari, djeca i roditelji pravodobno su informirani za svaki trening ili utakmicu, priključio se veliki broj novih polaznika, škola je promovirana kroz sve dostupne medije te je realizirano još niz stvari koje su školu podigle na viši nivo.

Unatrag godinu dana realizirano je više projekata od 1. Aton limač kupa 2016, odlaska polaznika na četverodnevni izlet na Čiovo, turnira Hraščica 2017, participirali smo u organizaciji međunarodnog turnira Međimurec U-13, odradili organizaciju 2. Aton limač kupa 2017. te organizirali još niz druženja djece i roditelja. Sve izrečeno brojkama i financijskim izvješćem potkrijepio je i obrazložio blagajnik Mišel Logožar. Istaknuto je da trenutno škola broji 95 članova s kojima radi sedam trenera te na taj način svaka kategorija ima svog trenera te zasebno trenera za rad sa golmanima. Postignuti su zavidni rezultati u prvenstvu i na raznim turnirima na kojima je ŠN Međimurec-Sloboda nastupala, a posebno treba istaknuti osvajanje prvog mjesta kategorije U-12 u prvom izdanju kvalitetne lige.

U nastavku prezentirani su zadaci i ciljevi postavljeni pred školu nogometa,a to su jačanje i ulaganje u stručni kadar u smislu školovanja trenera, postavljanje koordinatora za struku čime bi se podigla kvaliteta treninga i sustavnost rada sa djecom, nabavka nove inovativnije opreme za rad na treninzima čime bi treninzi dobili na kvaliteti i raznovrsnosti, radom i kvalitetom pridobiti nove polaznike te nastaviti medijski promovirati školu, rad u školi i rezultate. Ove godine u planu je realizirati turnir Hraščica 2018. koji se planira podići na viši nivo u organizacijskom smislu i u smislu proširenja sudionika turnira izvan regije (za navedeni turnir se krenulo sa pripremama), realizirati turnir na mantinele paralelno sa međunarodnim turnirom Međimurec U-13 2018. koji bi okupio ostale kategorije osim U-13 te sudjelovati u organizaciji 3. Aton limač kupa 2018.

U svečanom dijelu skupštine nastavljena je tradicija proglašenja najosobe među polaznicima škole nogometa te je ove godine između mnogo kandidata izabran igrač U-14 kategorije Bruno Mihalković koji je svojim pristupom svakom treningu i utakmici te izvan terena zaslužio da bude proglašen najosobom škole nogometa Međimurec-Sloboda. Za svoj trud i zalaganje nagrađen je od strane škole prigodnom nagradom.

Skupština je u svojem nastavku završila uz druženje druženje svih prisutnih i domjenak. (sk)

 

Povratak na naslovnicu…