Igrači OK Centrometala gostovali su jučer, 10.3.2018., u Rijeci gdje su odigrali prvu utakmicu četvrtfinala doigravanja.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja Rijeka je nadigrala igrače Centrometala te povela sa 1:0 u seriji.

Međimurci su dobro otvorili utakmicu, poveli sa 5:3. Nakon toga dva direktna servis poena na Kurteša i dva na Jurasa i Rijeka vodi 8:5. Servisom Bogdanovića poravnato je kod 10:10. No opet dvije greške Kurteša, pa jedna Jurasa na prijemu dovodi Rijeku u prednost od četiri poena. Uz takav prijem Centrometal nije mogao parirati Rijeci i pri set gubi 25:19.

U drugom setu Centrometal je zaigrao bolje. Riječani više nisu radili toliko servis poena. Tijekom cijelog seta momčadi su se izmjenjivale u vodstvu. Zahvaljujući odličnim servisima Bogdanovića Centrometal je poveo 21:19. No nakon toga Vincek i Juras nisu uspjevali proći u napadu, jednu loptu u aut je bacio i Kurteš i domaći su napravili preokret i sa 25:22 uzeli i drugi set.

To im je dalo dodatnog samopouzdanja, treći set su opet servis poenima poveli sa tri poena prednosti. Stigli su to Međimurci. No u nastavku seta Rječani su bolji u svim elementima igre i sa 25:18 završavaju utakmicu.

Nije ovo bio dobar nastup Centrometala. Porazu je pridonijela i činjenica da na utakmici nisu bili prisutni Posavec i Čičković.

Druga utakmica na rasporedu je u subotu 17. ožujka u dvorani Aton u Nedelišću sa početkom u 16:00 sati. Ukoliko se popravi prijem iz prve utakmice i igrači pokažu više htjenja moguće je da se izbori treća utakmica.

Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da daju podršku igračima OK Centrometala i pomognu im svojim navijanjem da izjednače rezultat u doigravanju. (okc)

 

Povratak na naslovnicu…