Nedelišće je u derbiju kola ostvarilo još jedan sjajni rezultat. U Ludbregu je pobjedilo tamošnju Podravinu rezultatom 1:2. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Zoran Panić i Luka Brlenić koji je u 85. minuti postigao pobjedonosni zgoditak. Ivica Mihalić, predsjednik pobjedničke ekipe zadovoljan je rezultatom i igrom ekipe. Govori da je postignuti rezultat zasluženi obzirom na prikazanu kvalitetu Nedelišća. Iduće subote, u Nedelišće, u 14 sati dolaze na lokalni derbi, nogometaši susjednog Međimurca.

Sloboda je na domaćem terenu u Slakovcu, poražena od ekipe Novog Marofa rezultatom 1:2. Slakovčari su tijekom cijele utakmice bili bolji, premoćniji, ali neefikasni. S druge strane, gosti iz Novog Marofa su iz svega par izglednih prilika, postigli dva zgoditka i osvojili sva tri boda. U sljedećem kolu Slakovec gostuje u Nedeljancu.

Pušćine je također ove subote pretrpjelo poraz u Prelogu, rezultatom 3:1. Puščinčari su vodili prvo poluvrijeme rezultatom 0:1, ali su domaćini u drugom dijelu preokrenuli rezultat i zadržali bodove u Prelogu. U idućem kolu, Pušćine je domaćin Podraviti iz Ludbrega. Sve utakmice igraju se u 14 sati.

(r)

Povratak na naslovnicu…