Svi nedjeljni nogometni susreti u kojima su nastupili nogometni ligaši iz naše općine, završili su pobjedama domaćina.

Od naših predstavnika u Četvrtoj nogometnoj ligi – skupine Varaždin – Čakovec, samo je Međimurec igrao u nedjelju, a ostali su susrete odigrali u subotu. Četvrti puta uzastopno bio je pobjednik. Ovaj puta je na domaćem terenu, slavio s 4:0 protiv zahuktalog i do tog kola trećeplasiranog Dinama iz Domašinca. Zgoditke za pobjednički Međimurec postigli su Darijan Treska, Shoi, Juričić i Maričević. To u Međimurcu stvara opravdani optimizam pred subotnji susret u Nedelišću.

Centrometal iz Macinca, jedini općinski predstavnik u Prvoj međimurskoj ligi, poražen je u Cirkovljanu s minimalnih 1:0. Istim rezultatom poražena je i Pobjeda iz Gornjeg Hrašćana član Druge međimurske lige, u Štrukovcu kod tamošnjeg Hajduka. I Centrometal i Pobjeda zadržali su središnje pozicije u svojim tablicama. Pobjedu u nedjelju čeka teško iskušenje. U goste joj dolazi lider prvenstva Bratstvo iz Jurovca. U Macinec u subotu dolazi Spartak iz Male Subotice.

Trnovec nije dopustio nikakvo iznenađenje. Protiv zadnjeplasiranog Zasadbrega, slavio je s 9:2. Ovom pobjedom Trnovec se uključio u borbu za jesenskog prvaka, jer sada s 22 boda zauzima treće mjesto na tablici Druge međimurske lige – B skupine.

Ekipa Paraga, je u okviru natjecanja u Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi, gostovala u Draškovcu i tamo pretrpjela poraz od 13:2. Ovo je bila posljednja utakmica jesenskog dijela prvenstva u ovoj Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi. (r)

Povratak na naslovnicu…