Mažoretkinje Nedelišća pozivaju sve djevojčice i djevojke da posljednji tjedan ljetnih praznika provedu u zabavnoj atmosferi na 7. Mažoret kampu u Nedelišću.

Mažoret kamp Nedelišće 2019. održavat će se od ponedjeljka 26. kolovoza do petka 30. kolovoza svakodnevno od 17 sati na vanjskim prostorima MESAP-a uz stručno vodstvo odgojiteljica, licenciranih trenerica te iskusnih dugogodišnjih mažoretkinja. Polaznice kampa će u 5 zabavnih dana zaviriti u mažoret svijet te naučiti osnove vrtnje sa štapom, a očekuje ih i puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara te kreativnih radionica za najmlađe.

Sve sudionice dobivaju majicu, fotografiju i diplomu za uspomenu, a osigurana im je i okrjepa. Kotizacija za sve sudionice iznosi samo 30 kuna za svih 5 dana kampa (plaća se prilikom prvog dolaska). Mažoret kamp će se održati uz pokroviteljstvo Općine Nedelišće i Međimurske županije.

Prijave se primaju do 23. kolovoza na e-mail [email protected], brojeve mobitela 098/9323599 (Vedrana), 099/5743527 (Ivana); 098/1832140 (Ida) ili u inbox facebook profila Mažoretkinje Nedelišća. Prijava obavezno mora sadržavati: ime i prezime polaznice kampa, dob (od 4 godine), mjesto odakle dolazi i kontakt broj.

Sudjelujte na Mažoret kampu u Nedelišću i završite ljeto na najbolji mogući način!

(mažoretkinje nedelišća)

Povratak na naslovnicu…