Prema odluci Općinskog vijeća o Programima javnih potreba u sportu, načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak raspisao je Javni poziv za iskazivanje interesa i prijavu za korištenje sportske dvorane „SGC ATON“ u Nedelišću. Time se pozivaju svi zainteresirani na iskazivanje interesa za korištenje sportske dvorane „SGC ATON“ u Nedelišću tijekom 2022. godine.

Na Javni poziv mogu se javiti klubovi i udruge registrirani na području Općine Nedelišće, kao i ostale zainteresirane organizacije koje djeluju ili na bilo koji način okupljaju mještane s područja Općine Nedelišće.

Javnim pozivom obuhvaćene su tri dvorane: sportska multifunkcionalna dvorana s tribinama, specijalistička gimnastička dvorana i mala (baletna) dvorana.

Dnevni raspored korištenja utvrđuje se radnim danom u jutarnjem terminu od 8:00 do 13:00, te u poslijepodnevnom i večernjem terminu od 15:00 do 23:00 sati. Raspored za vikend se određuje pojedinačno s korisnikom, i to isključivo za provođenje redovnog natjecanja, turnira i drugih manifestacija.

Rok za podnošenje prijave je 28.03.2022. do 24:00 sati. Više informacija, kao i obrasci za prijavu, nalaze se na poveznici: https://nedelisce.hr/hr/component/content/article/49-obavijesti/762-javni-poziv-za-iskazivanje-interesa-i-prijavu-za-koristenje-sportske-dvorane-sgc-aton-u-nedeliscu?Itemid=102.

Povratak na naslovnicu…