Ove nedjelje, 14. 10. 2018., očekuje nas najveći lokalni, ali i općinski derbi koji će se s početkom u 15:00 sati igrati na stadionu Hraščica, kada Međimurec dočekuje Nedelišće. Za najavu same utakmice zamolili smo predstavnike oba kluba da nam daju svoja predviđanja za predstojeću utakmicu.

Davor Piškor, trener NK Međimurca nam je rekao: “Nakon tri uzastopna pozitivna rezultata, općinski derbi dočekujemo u pozitivnom ozračju. Nadamo se da ćemo nastaviti taj pozitivan niz, te da će derbi proći u pozitivnom ozračju i fer borbi, kako na terenu tako i van njega. Što se tiče rezultata, nadamo se da ćemo iz derbija izaći neporaženi”.

Za prognozu iz tabora NK Nedelišća zamolili smo njihovog predsjednika, Ivana Mihalića. Za predstojeći općinski derbi protiv kluba, s kojim gaje mnoge prijateljske odnose, želi da na utakmicu dođe što više gledatelja, koji će bodriti svoje ekipe te da sve prođe u najboljem redu. S obzirom na trenutnu formu, u Nedelišću priželjkuju bodove, no ovaj puta bi ulogu favorita ipak prepustili domaćinu.

Od ostalih susreta, u 1. Međimurskoj nogometnoj ligi izdvajamo gostovanje Centrometala u Podturnu te domaću utakmicu Slobode protiv Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca. U 2. Međimurskoj ligi B, Trnovec odlazi na teško gostovanje u Donji Koncovčak, dok Pobjeda gostuje kod Slobode u Mihovljanu. Parag je u Žiškovcu “domaćin” Dinamu te se nada ponoviti prošlotjedni uspjeh i osvojiti nova 3 boda.

4. Hrvatska nogometna liga

NEDJELJA, 15:00

MEĐIMUREC Dunjkovec-Pretetinec – NEDELIŠĆE Nedelišće

PUŠĆINE Pušćine – NOVI MAROF Novi Marof

 

1. MEĐIMURSKA NOGOMETNA LIGA

SUBOTA, 15:00

PODTUREN Podturen – CENTROMETAL Macinec

SLOBODA Slakovec – JEDINSTVO Gornji Mihaljevec

 

2. MEĐIMURSKA NOGOMETNA LIGA – B

SUBOTA, 15:00

DONJI KONCOVČAK Donji Koncovčak – TRNOVEC Trnovec

NEDJELJA, 15:00

SLOBODA Mihovljan – POBJEDA Gornji Hrašćan

 

3. MEĐIMURSKA NOGOMETNA LIGA

NEDJELJA, 15:00

PARAG Parag – DINAMO Žiškovec

(nl)

 

Povratak na naslovnicu…