U sklopu projekta „Razvoj tržišta domaće hrane kroz društveno poduzetništvo“ društveno poduzeće HR-Koncept d.o.o. pokrenulo je svoj novi web www.Finoteka.com. Nova platforma dobila je uz potpuno novi dizajn i više novih usluga.

Uz tražilicu proizvođača domaće hrane s više tisuća domaćih proizvoda u ponudi, počinju i s uslugom traženja radnika za rad u poljoprivredi. Nastavljaju i sa suradnjom s općinama i gradovima čemu će se u narednom razdoblju posvetiti još više pažnje. Za OPG-ove koji žele biti najistaknutiji u svojoj županiji ili čak najistaknutiji na nivou cijele Hrvatske, osmislili su nove marketinške alate.

S dolaskom nove sezone pokrenuta je i dostava određenih domaćih proizvoda na bilo koju adresu u RH izravno s plantaža OPG-ova. Bit će to jedan od najpraktičnijih načina, ali i vrlo povoljan način kupovanja domaće hrane izravno od proizvođača!

Za sve dodatne informacije, kliknite na web stranicu www.Finoteka.com, te se informirajte detaljnije o njihovim novim uslugama. Također ih se može kontaktirati na 040/821-501 ili na [email protected].

Projekt „Razvoj tržišta domaće hrane kroz društveno poduzetništvo“ financiran je od strane Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I. i to s 1.174.673,70 kn. Projekt traje od 01. listopada 2020. do 1. travnja 2023. godine, te je u sklopu njegove provedbe tvrtka HR-Koncept d.o.o. transformirana u društveno poduzeće.

(sponzorirani članak)

Povratak na naslovnicu…