Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva sve zainteresirane grupe da budu i ove godine dio velike fašničke povorke koja će prolaziti ulicama Nedelišća u subotu, 11. veljače 2023. godine.

Povorka se već tradicionalno formira na Trgu Republike kod Osnovne škole u Nedelišću od 14:30 sati i kreće put MESAP-a u 15:00 sati prolazeći najfrekventnijim ulicama kako bi svi zainteresirani prolaznici mogli uživati u šarenilu Fašnika u Nedelišću.

Nakon čitanja optužnice, osude i spaljivanja fašnika, zabava pod maskama će se za sve sudionike nastaviti u sajamskoj dvorani MESAP-a. Pjevat će se i plesati do ranih jutarnjih sati, pa stoga nemojte propustiti najveseliju fašničku povorku i zabavu i odazovite se pozivu. Dobrodošle su sve maskirane grupe, od onih najmlađih „maškora“ pa do pravih karnevalskih grupa i tradicijskih maski, a tokom večeri birati će se i najkreativnija fašnička grupa.

Turistička zajednica moli sve zainteresirane da im najkasnije do 5. veljače 2023. godine najave svoje sudjelovanje u fašničkoj povorci putem prijavnice koja se nalazi na stranici TZO Nedelišće ili na broj TZO Nedelišće 099 3812 1107. (TZON)

Povratak na naslovnicu…