Od 20. rujna 2022. u SGC Aton, u suradnji sa dječjim vrtićima Zvončić i Zvjezdica, provodio se projekt pod nazivom ”Igrajmo se” koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali, čiji je cilj uvođenje dodatnih aktivnosti vezanih uz odgoj i edukaciju djece, osobito uz njihov zdraviji, sretniji i kvalitetniji život.

Program su provodili mladi kineziolozi Gimnastičkog kluba Nedelišće sukladno verificiranom programu za djecu predškolske dobi od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, u svrhu poticanja masovnog uključivanja djece vrtićke i predškolske dobi u različite vrste sportsko-rekreativnih aktivnosti.

Kako se provođenje ovog projekta približilo svom kraju, treneri Gimnastičkog kluba u dogovoru sa ravnateljicom dječjeg vrtića Zvončić organizirali su dana 20. svibnja 2023. prikaz svega što su djeca radila u vrijeme provođenja projekta, kao i onoga što su naučili baveći se sportsko-gimnastičkim aktivnostima.

“Zahvaljujemo Ravnateljici, tetama iz vrtića i svim trenerima na uspješnoj realizaciji navedenog projekta” – poručuju iz Gimnaskičkog kluba Nedelišće. (GKN)

Povratak na naslovnicu…