Mjesec darivanja u Udruzi žena Pretetinec bio je prepun događanja. Sudjelovale su na manifestaciji Advent u Čakovcu, gdje su na štandu predstavile rad Udruge te ponudile mnoštvo raznovrsnih domaćih kolača za posjetitelje.

Iste večeri pomogle su Svetom Nikoli podijeliti darove u mjestu. Osmijesi na dječjim licima pokazali su kako su pomno odabrane aktivnosti i projekti za djecu izvrsno prihvaćeni od strane mještana. Poklone za mališane financiralo je Vijeće mjesnog odbora Pretetinec, s kojim su i ove godine imale odličnu suradnju.

Posljednja aktivnost bilo je sudjelovanje na općinskoj manifestaciji Priča o Božiću. Druženje s drugim općinskim udrugama i mještanima kod platane u Nedelišću vrhunac je prosinačkih svečanosti u općini, a Udruzi je drago što su dio toga. I na ovoj su manifestaciji predstavili nešto novo i posebno te razveselile sve prisutne mještane odličnom ponudom.

Članice Udruge podružile su se i proslavile uspješnu 2021.godinu u Društvenom domu u Pretetincu prigodnim domjenkom.

“Svim ljudima dobre volje, našim dragim članicama i njihovim obiteljima želimo mirne i blagoslovljene božićne i novogodišnje blagdane” – poručuju iz Udruge žena Pretetinec.

Povratak na naslovnicu…