Danas, 19.4.2018. u 11:00 sati, u prostorijama Nacionalnog gimnastičkog centra ATON, održana je konferencija za novinare povodom nadolazećeg ATON kupa, osmog po redu, koji će se održati ove subote, 21.4., u vremenu od 9:00 do 21:00 sat u dvorani NGC ATON.

Sportski direktor Gimnastičkog kluba “Marijan Zadravec Macan”, Mario Vukoja, rekao je da je ATON kup sportsko natjecanje namijenjeno djeci koja se ne natječu u službenim natjecanjima koja organizira Hrvatski gimnastički savez te da je to prilika da i ta djeca okuse čari velikih sportskih natjecanja.

Za njih če biti pripremljene sprave na kojima vježbaju njihovi uzori te će sama manifestacija biti napravljena po uzoru na velika sportska natjecanja. Do sada je prijavljeno preko 540 djece iz 16 kluba, a boje Gimnastičkog kluba “Marijan Zadravec Macan” branit će preko stotinjak djevojčica i dječaka.

Nakon toga glavni trener Igor Kriajimski se osvrnuo na nadolazeću gimnstičku sezonu te ciljeve koji su si u klubu postavili. Ovu godinu iskoristit će za pripreme za Svjetsko prvenstvo slijedeće godine u Stuttgartu koje će ujedno biti i jedina prilika da se Filip Ude kvalificira na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine što je ujedno i primarni cilj za predstojeću sezonu.

Na kraju, potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između Gimnastičkog kluba “Marijan Zadravec Macan” i Instituta za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala iz Zagreba. Klub surađuje s Institutom već niz godina, prvenstveno na psihološkim pripremama vrhunskih sportaša za velika natjecanja, a želja je da se ta suradnja proširi i na širu zajednicu kako bi se što više potaknulo ljude na važnost bavljenja sportom. (nl)

Povratak na naslovnicu…

 

GDPR računalni program za usklađivanje

Računalni program na hrvatskom jeziku za jednostavno i brzo usklađenje s GDPR-om