Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva sve zainteresirane da, nakon dvije godine, budu ponovno dio velike fašničke povorke koja će prolaziti ulicama Nedelišća u subotu 11. veljače 2023. godine.

Povorka će se već tradicionalno formirati na Trgu Republike kod Osnovne škole Nedelišće od 14.30 h i kreće put MESAP -a u 15.00 h prolazeći najfrekventnijim ulicama kako bi svi zainteresirani prolaznici mogli uživati u šarenilu Fašnika u Nedelišću.

U povorci će sudjelovati više od 1 300 maškara od onih najmanjih polaznika vrtića Zvončić i Zvjezdica sa svojim tetama, učenika i učitelja OŠ Nedelišće do maškaranih skupina iz cijele općine Nedelišće, ali i drugih krajeva Lijepe naše te Republike Slovenije.

Dobrodošle su sve maskirane grupe, od onih najmlađih „maškora“ pa do pravih karnevalskih grupa i tradicijskih maski, a tijekom večeri birati će se i najkreativnija fašnička grupa.

Nakon čitanja optužnice, osude i spaljivanja fašnika, zabava pod maskama nastavit će se uz grupu Atomi u sajamskoj dvorani MESAP–a. Pjevat će se i plesati do ranih jutarnjih sati, pa stoga nemojte propustiti najveseliju fašničku povorku. (TZO Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…