GKP Čakom Čakovec objavio je obavijest vezano uz odvoz otpada za nadolazeće praznike, a termini se tiču i Nedelišća. Obavijest prenosimo u cijelosti:

“Obavještavamo sve korisnike usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada kojima prema rasporedu, uslugu pružamo utorkom, da ćemo prikupljanje otpada predviđeno za utorak 08. listopada 2019. godine (Dan neovisnosti) omogućiti u subotu 05. listopada 2019. godine.

Nadalje, korisnike Općine Štrigova obavještavamo da uslugu prikupljanja miješanog komunalnog otpada kojima prema rasporedu, uslugu pružamo utorkom, da ćemo prikupljanje otpada predviđeno za utorak 08. listopada 2019. godine (Dan neovisnosti) omogućiti u subotu 12. listopada 2019. godine.”

(GKP ČAKOM d.o.o.)

****

Dodatno objašnjenje subota 5.10.2019. za Nedelišće: U polovici Nedelišća utorkom se vozi kompletni otpad svaki drugi tjedan, a biorazgradivi otpad svaki utorak. Kako je u utorak 8.10.2019. u polovici Nedelišću na redu samo biorazgradivi otpad, onda će se u subotu skupljati biorazgradivi otpad, ne sav otpad.

Povratak na naslovnicu…