Udruga za očuvanje kulturne baštine „Međimurska gruda“ iz Dunjkovca organizira 7. festival međimurskih slastica pod nazivom “Bakini kolači” koji se održava u subotu, 24. rujna 2022. u atriju Starog grada u Čakovcu od 10 do 13 sati.

Festival je izložbenog, prodajnog i natjecateljskog karaktera, a pozivaju se svi zainteresirani da se prijave za sudjelovanje na festivalu. Kolač koji će se prijaviti kao natjecateljski mora imati dva obavezna sastojka – mak i šljivu.

Prijave s receptom natjecateljskog kolača primaju se do 18. rujna 2022. poštom na: Udruga Međimurska gruda, dr. Ljudevita Gaja 9, Dunjkovec, 40305 Nedelišće ili putem e-maila na adrese: [email protected] ili [email protected]. Prijavnica se nalazi na web stranici www.medimurskagruda.hr, a dodatne informacije možete dobiti na broj mobitela: 098 241 061.

Prijavite se ili jednostavno dođite isprobati tradicionalne međimurske slastice! Ulaz je za sve posjetitelje besplatan! “- Radujemo se Vašoj prijavi i sudjelovanju na Bakinim kolačima!” – poručuju organizatori.

Povratak na naslovnicu…