Pogled – udruga za autizam uputila je putem FB profila zahvalu svim sudionicima subotnje radne akcije. Zahvalu prenosimo u cijelosti:

Prošla subota bila je u znaku podrške, zajedništva i dobrih djela. Naša udruga je od Općine Nedelišće dobila na korištenje nekretninu s voćnjakom i dvorištem koje ćemo urediti za potrebe naših korisnika, djecu i mlade s autizmom i njihove roditelje. Urediti će se prostor za svakodnevni boravak i jednostavne radne procese te senzorni vrt kao nadopuna terapijskom radu, koji će naša djeca i mladi saditi i održavati te učiti o biljkama i vrtlarstvu. Međutim, prije svega prostore i dvorište trebalo je raskrčiti i očistiti kako bi bili spremni za daljnje uređenje što smo i napravili u subotu 20.04.

Najljepše zahvaljujemo članovima DVD Nedelišće i Slakovec te članovima UDVDR podružnice Nedelišće što su se odazvali na ovu akciju i uz puno dobre volje i dobru organizaciju učinili najveći i najzahtjevniji dio posla. Najljepše zahvale i članicama Udruge žena Nedelišće što su za naše sudionike osigurale odličnu slatku okrepu.

Velika zahvala Turistička Zajednica Općine Nedelišće i tvrtci NED-KOM d.o.o. na pomoći u organizaciji ove akcije te Općina Nedelišće na kontinuiranoj podršci našem radu i novim inicijativama. Posebna zahvala i volonterima koji su u okviru projekta “Z cugom v zeleno Međimurje“ sudjelovali u ovoj akciji te doživjeli turizam i naše Međimurje na drugačiji način.

Mi u Udruzi Pogled ponosni smo što smo dio ove i ovakve zajednice i od srca zahvalni na ovoj velikoj podršci i pomoći. (Izvor: Udruga Pogled)

Povratak na naslovnicu…