Gimnastički klub Nedelišće nastavlja s radom od 5. rujna 2022. godine, a upisi djece za gimnastiku i sportsku školu gimnastičkog kluba Nedelišće počinju od 22. kolovoza 2022. godine. Programi, kao i do sada, ostaju prilagođeni dobnim kategorijama djece od 3-4 god., 5-6. god. i školarci 1. – 8. razred.

Termini predviđeni za rad pojedinih grupa trajati će po 45 minuta, s početkom od 17,00 sati od ponedjeljka do petka, dok će sam broj i završetak rada grupa ovisiti o broju upisane djece, uz napomenu da se petkom u vježbanje mogu uključiti i roditelji, te vježbati sa svojom djecom u programu “Roditelji i djeca zajedno”.

Osnovni ciljevi kluba su okupljanje što većeg broja djece i njihovo bavljenje sportskim aktivnostima u jedinstvenoj sportsko-gimnastičkoj dvorani, te želja da postanu klub koji će svojim sportskim aktivnostima zauzimati značajno mjesto u sportu općine Nedelišće i Međimurske županije. Osnovni zadatak i konačni cilj, ostaju isti – omogućiti djeci bavljenje raznim oblicima rekreacije, prilagođeno njihovim uzrastima, te kroz igru i zabavu, ugraditi ljubav prema sportu i bavljenju sportom, ljubav prema gimnastici i želju za neprekidnim napredovanjem.

Sa upisanim grupama radit će mladi i daroviti kineziolozi koji već imaju iskustva u radu sa djecom, dok će osnove gimnastike, kao i buduće selekcijske grupe, voditi profesionalni gimnastički treneri. Upisi u članstvo vršit će se na recepciji SGC Aton i putem on line pristupnice koje su objavljene na internetskoj stranici kluba. Sve ostale obavijesti i informacije možete pratiti na Facebook i internetskoj stranici kluba. (Ivan Trojnar)

GK Nedelišće
Marčec Josipa 25, 40305 Nedelišće
Tel.: 040 373 440
E-Mail: [email protected]
www.gk-nedelisce.hr

Povratak na naslovnicu…