Da je biciklizam popularna aktivnost još jednom potvrdili su i sudionici biciklijade „Stazama općine Nedelišće“.

Preko dvjestotinjak rekreativaca iskoristilo je sunčan rujanski dan za vožnju krajolicima Nedelišća.

Start biciklijade bio je u 10,00 sati iz dvorišta Lovačkog doma, a već prva kratka stanka na ribnjaku u Črečanu gdje su nas i ovog puta ugostili domaćini Kirić.

Druga pauza za okrjepu bila je na nogometnom igralištu u Pušćinama gdje su sudionici dobili jabuke i jabučni sok našeg sponzora Agromeđimurje d.d.

Duža i kraća ruta ponovno su se susrele na startu, odnosno cilju gdje su bicikliranje završili ručkom – porcijom graha kojeg su pripremili članovi Lovačkog društva Fazan.

O prometnoj sigurnosti i ovog puta pobrinuli su se članovi DVD-a po naseljima i prometna policija PU Međimurske, a mažoretkinje Nedelišća kao i svaki put brinule su o popisivanju sudionika i cjelokupnoj logističkoj podršci.

Ovim putem zahvaljujemo se poduzeću Chaky d.o.o. koji uvijek priskoče u pomoć u slučaju kvara na biciklima i članovima BK Mura Avantura koji su i ovog puta bili predvodnici duže rute.

Drago nam je što među mnoštvom koji kontinuirano dolaze na naše biciklijade primjećujemo i nova lica pa se nadamo da će se taj trend i nastaviti – javljaju iz Turističke zajednice Nedelišće.

(tzn)

Povratak na naslovnicu…