Nakon što su prije dva tjedna u Zagrebu, na svečanoj sjednici Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve”, od tog istog Saveza i HOO, primile Plaketu za uspješno provedene aktivnosti u lokalnoj sredini, još jedno veliko priznanje stiglo je u ruke predstavnica i članica Udruge žena Dunjkovec.

U gimnastičkom centru Aton, u srijedu 18. prosinca, održana je redovna Skupština Međimurskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” koja broji 34 članice s područja cijele Međimurske županije.

U svečanom dijelu programa, najboljim Sportskim udrugama i Udrugama žena, podijeljena su Priznanja za različite sportske aktivnosti, te raznovrsnost programa. Jedina udruga žena s područja Općine Nedelišće, koja aktivno sudjeluje na festivalima žena i sportskim natjecanjima u sklopu ovog Saveza, je Udruga žena Dunjkovec.

Ove, kao i prethodnih godina, ostvarile su niz zapaženih rezultata. Stoga i ne čudi da su opet pokazale svoju raznovrsnost i kvalitetu na djelu i zasluženo primile nekoliko nagrada. Prvo su primile Priznanje za postignute rezultate u području sportske rekreacije na lokalnoj razini za 2019. godinu. Zatim su primile Priznanje za postignute rezultate i raznovrsnost programa za 2019. Na kraju svečanosti, predsjednica Saveza Danica Korunić, uz iskrene čestitke, uručila im je i najviše godišnje priznanje koje MSSR dodjeljuje: Medalju za razvoj i unapređenje sportske rekreacije u Međimurju za 2019. godinu.

Ova Medalja samo je još jedna potvrda i šlag na tortu ovim svestranim i marljivim ženama koje punih 15 godina neumorno rade, dajući sve od sebe, te dostojno zastupaju svoje mjesto i općinu Nedelišće – poručila je predsjednica udruge Biserka Ganzer. (nl)

 

Povratak na naslovnicu…