Robotičari Udruge žena Slakovec i Udruge žena Pretetinec svoju školsku godinu 2021./2022. završili su u četvrtak, 7. srpnja, zajedničkim druženjem u Čaroliji Slakovec. Najprije su imali zajedničko natjecanje u kojem su robota morali odvesti po stazi uz odgovarajuću signalizaciju. Podijeljeni u tri tima, svi robotičari su uspješno odradili zadatak. Nakon natjecanja počastili su se pizzama, a za kraj ih je čekala štafeta sa robotima i lopticama u kojoj su morali pokazati i svoju sportsku spretnost.

Druženje su zaokružili igranjem nogometa sa robotima, vrtnjom obruča, skakanjem i razgovorima na terasi te naravno, dodjelom priznanja za sudjelovanje u Croatian Makers liga u kojoj su osvojili odlična prva mjesta u svojoj regiji.

“Veliko hvala roditeljima na podršci, suradnji i predivnom buketu cvijeća! Hvala i svim našim ženama iz Udruga na pomoći oko organizacije, gospođi Ivanki Novak na gostoprimstvu i načelniku Općine Nedelišće Nikoli Novaku na podršci u našim projektima! Robotičari zasluženo odlaze na praznike, a nakon praznika krećemo sa novim upisima! Veselimo se novim članovima!” ” – poručuju iz udruga žena Slakovec i Pretetinec. (Mateja Šafarić Novak, mentorica robotičara)

Povratak na naslovnicu…