Zbog situacije oko virusa, nogometni savez je odgodio sve nogometne utakmice. Također je Općina Nedelišće svojom odlukom zabranila održavanje svih treninga, pa to sve klubove stavlja u novu situaciju. S jedna strane ne smiju trenirati, a s druge strane moraju ostati u kakvoj-takvoj formi za nastavak natjecanja.

U nogometnom klubu NK Međimurec, u petak je bilo zadnje okupljanje nogometaša, pa je ono iskorišteno da se odrade radovi na infrastrukturi koji su svakako bili planirani za ovo proljeće, a zbog novonastale situacije duže vrijeme ne bi mogli biti realizirani. Stoga su u klubu prionuli na bojanje nedavno napravljene nove nadstrešnice.

Plan za daljnje razdoblje otkrio nam je predsjednik kluba Mišel Ganzer: “S obzirom na novonastalu situaciju i činjenicu da trenutno još ne raspolažemo sa svim informacijama, a u cilju zaštite zdravlja, narednih 14 dana se odgađaju sve aktivnosti NK Međimureca Dunjkovec-Pretetinec. Trener je igračima u petak 13.03. dao plan individualnih treninga u tih 14 dana, da dečki ipak ostanu u nekakvom ritmu treniranja ako se natjecanje nastavi uskoro. Nadamo se da trenutna situacija neće potrajati predugo.” (nl)

Povratak na naslovnicu…