Božić nam kuca na vrata, a Pjevački zbor „Josip Vrhovski“ Nedelišće i ove je godine za sve pripremio večer za pamćenje. Pridružite im se u nedjelju, 19. prosinca 2021. godine u SGC Aton Nedelišće gdje vas od 18,00 sati očekuje glazbena čarolija 22. Božićnog koncerta u Nedelišću.

Pod vodstvom dirigenta zbora Branimira Magdalenića i korepetitorice zbora Anite Magdalenić, koja okuplja članove simfonijskog orkestra, uživajte u ugođaju božićnih pjesama uz posebne goste večeri, Marka Tolje i naša nedelišćanke Tamare Korunek.

Večer će uljepšati i koreografkinja i plesačica suvremenog plesa Edita Gorski, koja će zajedno s članovima dječjeg pjevačkog zbora „Josip Vrhovski“ Nedelišće, pod vodstvom Maje Magdalenić Barić, pokušati svima dočarati čaroliju Božića.

Cijena karata je 50,00 kuna za sva sjedeća mjesta, osim bočne tribine čija cijena iznosi 40,00 kuna.

Karte možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Turistička zajednica Općine Nedelišće
  • SGC Aton Nedelišće
  • Pekara IN Nedelišće
  • Općina Nedelišće
  • Mesnica KIŠ – Čakovec Jug i centar

Dođite i uživajte s nama u ovo blagdansko vrijeme!

Koncert se održava u skladu s epidemiološkim preporukama, te je za isti potrebno imati važeću COVID potvrdu koja podrazumijeva: potvrdu o cijepljenju ili potvrdu o preboljenju unatrag 6 mjeseci ili potvrda o negativnom testu ne stariji od 48 sati. Maske su obavezne. Posjetitelji su sami dužni poštovati aktualne mjere stožera kako bi zaštitili sebe i druge. (TZ Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…