Danas je započeo 11. po redu festival sajma knjiga MESAP Libar u Nedelišću. Svečanost je otvorio direktor MESAP-a Vitomir Kirić koji je naglasio kako je u proteklih deset godina MESAP Libar posjetilo gotovo 60 000 posjetitelja i 15 000 djece osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. U ime Općine Nedelišće dobrodošlicu je poželio zamjenik načelnika Željko Kacun dok je u glazbenom dijelu programa nastupio je zbor Josip Vrhovski vođen dirigentskom palicom Branimira Magdalenića. Svečanosti otvorenja sajma nazočili su i župan Matija Posavec te predsjednik županijske skupštine Mladen Novak.

Jedanaesto izdanje MESAP-a Libar ugostilo je izdavačke kuće sa svojim izdanjima u domeni školske obrazovne literature, dječje literature, beletristike, stručne literature i knjige za hobi.

Ulaz je besplatan je kao i svake godine dok je posebnost ovogodišnjeg sajma što će u nedjelju, 15. travnja, biti organizirana i izložba malih životinja.

Na sajmu Vas očekuju prezentacije i nastupi pisaca, stručni skupovi, kazališne predstave te slikari i kipari iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Sajam ima izložbeni i prodajni karakter, uz veoma povoljne cijene knjiga. (nl)

Povratak na naslovnicu…