U nedjelju 7. svibnja 2023. župni dječji zborovi Župe Nedelišće: župni dječji zbor iz Nedelišća i dječji zbor „Serafini“ iz filijale Pušćine, gostovali su u župi „Tijela Kristova“ u Zagrebu (Sopot). Po dolasku u Zagreb najprije su posjetili Maksimir i zadržali se pored stadiona Građanskog nogometnog kluba Dinamo Zagreb. Tu su se okrijepili i družili, a zatim krenuli u Sopot u župu Tijela Kristova.

Na večernjoj svetoj misi naši župni dječji zborovi predvodili su pjevanje. Misu je predslavio naš kapelan vlč. Andrija Botković, a propovijedao je naš župnik vlč. Ivan Herceg. Prisutan je bio i domaći župnik vlč. Ivica Reparinac. Na gostovanje u Zagreb išli su i domaći ministranti.

Dječji zbor „Serafini“ iz Pušćina vodila je Jelena Grubić, a župni dječji zbor iz Nedelišća vodila je Iva Novak. Osim na klavijaturama, sviralo se još na gitarama i cajonu (mali bubanj).Poslije mise je bilo prigodno druženje uz okrepu i pjesmu.

“Hvala našim voditeljicama, sviračima i pjevačima koji svojim pjevanjem i sviranjem obogaćuju svete mise u Nedelišću i u Pušćinama” – poručuju iz Župe Nedelišće.

Povratak na naslovnicu…