U ponedjeljak 18. 12. 2023. godine, u prekrasnoj Božićnoj atmosferi održana je zajednička priredba djece iz svih programa Gimnastičkog kluba Nedelišće pod nazivom “Dječja božićna čarolija” koju su zajedno s trenerima kluba pripremili za svoje roditelje i obitelji.

Pred prepunom dvoranom izmjenjivali su se nastupi malih gimnastičarki i gimnastičara koje su gledatelju nagrađivali velikim aplauzom. Poseban doživljaj u čitavoj atmosferi bio je trenutak kada su se malim gimnastičarkama pridružile i vrhunske gimnastičarke Lea Ružić i Franka Marić, te višestruka prvakinja države i osvajačica brojnih medalja na Svjetskim kupovima Tijana Korent.

Svaka od njih prikazala je dio svog gimnastičkog umijeća što je publika nagradila velikim pljeskom.

Poseban gost ove priredbe bila je Uliana Nazarenko, djevojka iz Ukrajine, koja je prikazala dio svog programa na visećem kolutu, a koji je u dvorani pripremljen samo za nju i njezine treninge, budući da od početka rata u Ukrajini Uliana trenira u našoj dvorani.

Nakon završetka programa djeca su sa svojim roditeljima okitila bor i naravno da ovo vrijeme blagdana i darivanja nije moglo proći bez svima dragog gosta Djeda Božićnjaka koji je djeci i trenerima podijelio prigodne poklone. (GK Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…