Jučer 2.7.2020. na prostorima Mesapa organizirano je predstavljanje kandidata za Hrvatski sabor Hrvatske demokratske zajednice u Međimurju. Okupljenim građanima predstavili su se Darko Horvat, aktualni ministar u vladi RH, Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Preloga, Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća, i Vjeran Vrbanec, predsjednik uprave HAMAG-BICRO-a.

Ispred domaćina, kandidate i sve prisutne, pozdravio je Ivan Klekar, predsjednik općinske organizacije HDZ-a. Govornici su predstavili niz projekata u Međimurju koji su ostvareni uz pomoć aktualnog četverogodišnjeg mandata vlade, te brojčane pokazatelje koji potvrđuju daleko bolje postignuće ove vlade u odnosu na prošlu.

Ministar Darko Horvat istaknuo je mnoge probleme koje ima općina Nedelišće, prvenstveno pitanje zaobilaznice Nedelišća, nove škole u Nedelišću, male kapacitete vrtića i jaslica, spori razvoj gospodarskih zona, itd. Vrlo je očigledno da mnogi drugi gradovi i općine, postižu puno bolje rezultate u razvoju svojih sredina, privlače puno više novaca, i građani žive bolje. Vidljivo je da Nedelišće zaostaje za drugima, i zato je potrebno na izborima odabrati one koji mogu bolje i više. (sponzorirani članak)

Povratak na naslovnicu…