Potpisivanjem ugovora s Hidrotehnikom d.o.o. iz Savske Vesi, Općina Nedelišće je označila početak projekta koji će značajno unaprijediti stambeno područje Zavrtje u Nedelišću. Ugovor, čija ukupna vrijednost iznosi 436.688,75 € s PDV-om, obuhvaća niz ključnih radova na području stambene zone Zavrtje koji će započeti početkom prosinca.

Glavni cilj projekta je oblikovanje uličnih koridora, iskop i izrada tampona, a izvodit će se različiti radovi, uključujući skidanje humusa, širok iskop i nasipavanje šljunka. Time će se pripremiti teren za buduće gradnje i stvaranje novih prometnica koje će služiti stanovnicima Nedelišća. Općina se nada da će radovi na stambenoj izgradnji uskoro započeti, stvarajući nove prilike za mlade i pridonoseći prosperitetu Općine.

Općina Nedelišće jasno izražava svoju želju da mladi ostanu na području Općine te se kroz projekt stambene zone Zavrtja osigurava prostor na kojem mogu graditi svoje buduće domove. No, ono što ovaj projekt čini još značajnijim jest njegova povezanost s ciljem Općine Nedelišće da stvori poticajno okruženje za mlade stanovnike.

Općina Nedelišće ostaje predana podršci svojim građanima, a ovaj ugovor s Hidrotehnikom d.o.o. predstavlja važan korak prema ostvarenju tog cilja. (on)

Povratak na naslovnicu…