Hrvatska gospodarska komora i ove godine, 23. puta za redom, provela je tradicionalnu akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ u kojoj se dodjeljuju priznanja najboljim hrvatskim hotelima, marinama, kampovima, DMK putničkim agencijama, charter kompanijama, hostelima, lječilištima/spa i restoranima.

U 2019. godini, od ukupnog broja hostela u Hrvatskoj, njih 364 (podaci iz kolovoza 2019.), među nominiranima za najbolji hostel u Hrvatskoj, našao se i Hostel Aton iz Nedelišća, koji djeluje u sklopu sportsko-gimnastičkog centra ATON.

Hostel ATON posluje već više od 11 godina, a u tom periodu ugostili su sportaše, grupe i pojedince iz cijelog svijeta(Kanada, Finska, Norveška, Izrael,..). Hostel nudi mogućnost smještaja u 16 suvremeno opremljenih dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama (TWC, SAT, TV, WiFi, Klima), ukupnog smještajnog kapaciteta do 38 osoba. Osim smještaja, korisnicima hostela su na raspolaganju i polivalentna dvorana (kapaciteta 1500 sjedećih mjesta), gimnastička dvorana, fitness, welness i Bistro.

Završna svečanost i priznanja turističkom gospodarstvu, te turističkim destinacijama i djelatnicima održat će se na Danima hrvatskog turizma u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore od 2. do 5. listopada na području Slavonije. (tz nedelisce)

Povratak na naslovnicu…