Nakon što su u kratkom roku iz SDP-a istupili Matija Ladić i Saša Rakić iz Pribislavca, a onda i županijski vijećnik Siniša Šalamon, portal Međimurske Novine objavio je članak pod naslovom “Novi potres u međimurskom SDP-u: I Darko Dania načelnik Općine Nedelišće najavio mogućnost odlaska“.

Ne želimo se podrobnije baviti političkim špekulacijama, ali citirat ćemo izjavu Darka Danije za Međimurske novine: “Neka se samo priča o mom izlasku. Istina je da sa nezadovoljan stanjem u stranci, no zasada, nikuda ne idem niti pak sam istupio. Ako i budem to učinio jednoga dana, sam ću to obznaniti. Odlučim li se na taj korak, ne prelazim nikome drugome, već ću biti nezavisan.”

Više detalja možete pročitati u samom članku :
https://www.mnovine.hr/medimurje/novi-potres-medimurskom-sdp-darko-dania-nacelnik-opcine-nedelisce-najavio-mogucnost-odlaska/

U općini Nedelišće, Darko Dania je na prošlim izborima uvjerljivo pobijedio, te za načelnika osvojio 80% glasova birača. Također je to napravio s novim, mladim snagama i u Općinsko vijeće uveo mnoga nova lica. Kako sam kaže, nije zadovoljan stanjem u SDP-u, a radi li se ovdje o ozbiljnom razmišljanju o napuštanju stranke, ili pak samo o jačanju pozicija za predstojeće unutarstranačke izbore, pokazat će vrijeme.
(nl)

Povratak na naslovnicu…