Derbi kola Četvrte nogometne lige – skupina Čakovec – Varaždin odigrati će se ove subote, 4. studenog u Nedelišću, između domaćina NK Nedelišće i Međimurca iz Dunjkovca odnosno Pretetinca. Obje ekipe imaju vrlo dobre dosadašnje rezultate (Međimurec četiri uzastopne pobjede, Nedelišće tri pobjede u četiri susreta), što garantira vrhunski nogometni spektakl.

Trener Nedelišća Krešimir Šenji rekao je za naš portal: “Ove dvije ekipe gaje veliko međusobno rivalstvo i to će svakako biti veliki derbi, jer se i jedna i druga ekipa bore za vrh tablice. Mi svaku utakmicu želimo pobjediti pa tako i ovu. U sutrašnji susret ulazimo s optimizmom. Vjerujemo da će prevladati naša kvaliteta i borbenost.”

I trener Međimurca, Želimir Orehovec s optimizmom očekuje subotnji susret i kaže: “Ove četiri pobjede u nizu digle su neophodno samopouzdanje ekipi i s takvim stavom idemo u Nedelišće, koje je po svim pokazateljima favorit u susretu. Ali bez lažne skromnosti i mi na toj utakmici idemo na pobjedu. Želja mi je da gledatelji uživaju u derbiju i da se nakon utakmice priča samo o nogometu.”

Utakmica u Nedelišću počinje u 14 sati.

 

Povratak na naslovnicu…