U redakciju smo primili dopis Nogometnog kluba Nedelišće, koji prenosimo u cijelosti:

Krešimir Šenji podnio je ostavku na mjestu trenera seniorske ekipe Nogometnog kluba Nedelišće. Razlog tome je razmimoilaženje s nekim igračima i članovima Uprave kluba, a unatoč vrlo dobrim rezultatima blagonakloni prema njemu nisu bili ni navijači. A u takvom okruženju nemoguće je nastaviti s poslom.

Šenji je funkciju trenera prihvatio nakon završetka prošle sezone, te je debi imao već 17. lipnja u prijateljskoj utakmici u Središču ob Dravi gdje smo ostvarili pobjedu 2:0. Zatim je 11. srpnja poveo igrače na pripreme za sezonu 2017./2018. u sklopu kojih je odigrano devet prijateljskih utakmica sa solidnim učinkom (3 pobjede, 1 remi, 5 poraza / 22:22).

U prvenstvo smo krenuli s pet uzastopnih pobjeda, a na kraju jesenskog dijela klub zauzima 1. mjesto s 33 osvojenih bodova (10 pobjeda, 3 remija, 2 poraza) s gol-razlikom 34:19. U Kupu Međimurja dvije pobjede bez primljenog pogotka i plasman u četvrtfinale (igra se u proljeće 2018.). U Hrvatskom kupu pobjeda u pretkolu i zatim poraz od prvoligaša Intera iz Zaprešića.

Trener je ostvario sve zacrtane ciljeve, neke i nadmašio, stoga mu hvala na svemu i sretno u nastavku trenerske karijere! U zimskom periodu bit će odlučeno tko će povesti ekipu u proljetni dio i pokušati nastaviti Šenjijevim stopama.
(nk ned)

Povratak na naslovnicu…