U Područnoj školi Dunjkovec, kako smo ranije najavljivali, u organizaciji Vijeća roditelja, učitelja i učenika škole, u četvrtak 30. studenog 2017. odvijao se prvi Adventski sajam. Na njemu ste mogli pronaći svakojake božićne ukrase za svoje domove po izuzetno pristupačnim cijenama. Svi učenici Područne škole zajedničkim su snagama pripremili mnoštvo proizvoda koje su izložili u holu škole. Prodaji, odnosno kupnji istih su se odazvali svi roditelji, kao i mnoge udruge iz triju mjesta na čijoj se tromeđi škola nalazi – Pretetinca, Dunjkovca i Slakovca.

Jutarnja i popodnevna smjena uspješno su rasprodali adventske vijence i vijence za vrata, kuglice, čestitke i druge ukrase, a prihod je namijenjen u humanitarne svrhe. Koje, dogovoriti će se sami učenici sa svojim učiteljicama.

Zahvaljuju se svima koji su ih podržali i pozivaju da i dalje prate njihov rad te se odazovu njihovoj božićnoj priredbi u zadnjem tjednu nastave kada će se prodavati božićni kolači, od čijeg će se prihoda kupiti projektor za školski hol.

Nadamo se da će se ovaj sajam nastaviti i u godinama koje dolaze. Želimo im puno uspjeha!  (lb)

 

Povratak na naslovnicu…