U svrhu pojašnjenja natječaja, LAG Međimurski doli i bregi, održati će informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje u Nedelišću, 07. svibnja 2018. godine (ponedjeljak), u prostorijama MESAP-a – konferencijska dvorana, s početkom u 18,00 sati.

Kao što smo već izvijestili, LAG Međimurski doli i bregi raspisao je prvi LAG Natječaj „Potpora razvoju malim poljoprivrednim gospodarstvima“ za tip operacije 1.1.3. (6.3.1.), za područje LAG-a: Grad Mursko Središće te Općine Belica, Domašinec, Gornji Mihaljevec, Mala Subotica, Nedelišće, Podturen, Pribislavec, Selnica, Strahoninec, Sveti Juraj na Bregu, Sveti Martin na Muri, Šenkovec i Štrigova.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom LAG Natječaju iznosi 1.122.720,00 HRK.

Udio javne potpore u prihvatljivim troškovima ulaganja iznosi 100% prihvatljivih troškova, dok će visina javne potpore po nositelju projekta iznositi 15.000 €, odnosno 111.642,00 HRK.

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVE PROJEKTA: 17.05.2018. – 20.06.2018. godine

Sve dodatne informacije o Natječaju možete dobiti ovdje.

Iz LAG-a pozivaju sve zainteresirane da se odazovu na informativnu radionicu kako bi na vrijeme dobili potrebne informacije za prijavu na LAG Natječaj.

Za sva pitanja i dodatne informacije vezane uz ovaj Natječaj, obratite se uredu LAG-a Međimurski doli i bregi, putem e-pošte na adresu: [email protected], zaključno do jednog (1) dana prije roka završetka podnošenja prijave projekata. (ldb)

Povratak na naslovnicu…

 

GDPR računalni program za usklađivanje

Računalni program na hrvatskom jeziku za jednostavno i brzo usklađenje s GDPR-om