U nedjelju 19. rujna poslije podne u organizaciji župnog karitasa održano je prigodno druženje za starije i nemoćne. Druženje je započelo svetom misom u 15.00 sati, a prije mise je bila mogućnost sakramenta svete ispovijedi. Na misi je svirao kantor Vladimir Mihaljević, a pjevanje su animirali stariji pjevači.

Kod sakramenta svete ispovijedi pomagali su umirovljeni svećenici vlč. Josip Horvat i vlč. Tomislav Antekolović. Na početku misnog slavlja župnik i umirovljeni svećenici podijelili su sakrament bolesničkog pomazanja.

U propovijedi je župnik sve pozvao da njeguju iskren odnos prema Bogu i bližnjima. Također je naglasio da smo Bogu svi važni, bez obzira da li smo mladi ili stari.

Poslije misnog slavlja bio je prigodni domjenak, a župnik Ivan Herceg zahvalio se svim članovima župnog karitasa i suradnicima.

Pokrovitelji druženja poslije svete misu su bili: župni karitas, DVD Nedelišće, mesnica Mihalić i mnogi pojedinci koji su donirali kolače, a Općina Nedelišće je sponzorirala slanje pozivnica.

“Od srca iskreno hvala svima. Neka Božja milost i Božji blagoslov bude nagrada za svako dobro djelo” – poručuju iz Župe Nedelišće.

(Tekst i fotografije – Župa Presvetog Trojstva Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…