Naši predstavnici u Četvrtoj nogometnoj ligi – skupina Čakovec – Varaždin, Nedelišće i Međimurec, postigli su i ove nedjelje očekivane pobjede, dok je Sloboda u subotu ponovno razočarala.

Nedelišće je kao gost, bilo uvjerljivo u Gojancu i tamošnju Plitvicu pobijedilo s 1:4. Na tablici je i dalje na drugoj poziciji s tri boda zaostatka iza vodećeg Poleta.

Nedelišće nadolazeće subote, na svom terenu dočekuje Slobodu iz Slakovca, koja se nalazi u rezultatskoj krizi. Sloboda je minule subote, na svom terenu poražena od Dinama iz Domašinca s uvjerljivih 0:2.

U lokalnom derbiju, u kojem su se sastali domaći Međimurec i Pušćine, prvo je poluvrijeme proteklo bez zgoditaka. U nastavku susreta, domaćini su krenuli ofenzivnije i postigli tri zgoditka, te je susret okončan njihovom pobjedom od 3:0. Međimurec je na tablici 6. s 24 boda, a Pušćine 14. s 10 bodova, koliko ima i na 13. mjestu Sloboda iz Slakovca.

Međimurec sljedeće nedjelje gostuje u Jalžabetu, a Pušćine je domaćin Plitvici iz Gojanca.

Centrometal iz Macinca igrao je u Podturnu i osvojio bod, nakon rezultata 1:1. Sada je na tablici 7. sa 18 bodova i u subotu na svom terenu dočekuje Trnavu iz Goričana.

Trnovec nastavlja s uspješnim nizom rezultata. U ovom kolu ostvario je pobjedu u Brezju, protiv tamošnjeg Hajduka s 0:2. Trnovec se ovom pobjedom uzdigao na 3. mjesto s 28 bodova, a u nedjelju je domaćin Slobodi iz Mihovljana.

Pobjeda je osvojila bod u Donjem Koncovčaku, nakon rezultata 1:1. Učvrstila se u sredini tablice sa 17 bodova i u nedjelju je domaćin Muri iz Hlapićine.

Sve utakmice narednog kola igraju se u 13,30 sati. (r.)

 

Povratak na naslovnicu…