Škola nogometa Međimurec – Sloboda u sastavu Azra Novak, Edvin Kozina i Erik Novak (članovi ŠN Međimurec – Sloboda), Tihomir Kuhar (trener U-11 kategorije) i Krunoslav Novak (trener U-8 kategorije) posjetila je Dječji vrtić „“Zvončić“ u Nedelišću te provela prekrasno prijepodne u druženju i treniranju sa polaznicima vrtića.

Odradili su tri pokazna treninga za vrtićke skupine Srčeka, Žabice i Bombončeki u kojima su aktivno sudjelovali polaznici vrtića uz glasno navijanje i podršku klinaca iz škole nogometa. Svakim potezom postalo je vidljivo da je na okupu pregršt budućih nogometaša. Druženje je završeno čvrstim obećanjem većine polaznika vrtića da će biti prisutni već na prvom treningu škole nogometa Međimurec – Sloboda.

Jedino im „zločeste“ tete nisu dozvolile da se poslije treninga počaste slatkišima jer ipak najprije ručak pa tek onda slatkiši.

S obzirom da slike pričaju puno više od riječi…..

Vrtićka skupina „Srčeka“

Vrtićka skupina „Žabice“
Vrtićka skupina „Bombončeki“
Budući mentori i treneri, članovi ŠN Međimurec – Sloboda Erik Novak, Edvin Kozina i Azra Novak
U goste se ne dolazi praznih ruku
Ravnateljica Danica Korunek i Voditelj škole nogometa Samir Kozar
Pozorno se sluša svaka riječ trenera

Zaslužena Cedevita
Istina da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, ali veli Maša: „Treba nekaj i skuhati za denes“

Škola nogometa Međimurec – Sloboda poziva sve zainteresirane u dobi od 4-17 godina da se priključe školi nogometa te da uz stručni rad trenera savladaju prve nogometne korake, odnosno da usavrše svoje nogometne vještine.

Više informacija na kontakt Samir Kozar. Telefon: 0915855060, e-mail: [email protected]

Povratak na naslovnicu…