Nogometni klubovi nižih rangova konačno su dočekali početak nastavka nogometnih natjecanja. Tako će i klubovi iz općine Nedelišće ove subote i nedjelje zaigrati prve prvenstvene susrete, barem dio njih.

Nogomet počinje u IV. nogometnoj ligi Čakovec-Varaždin, te u III. Međimurskoj ligi. Klubovi I. ML i II. ML zapad, gdje igraju naši općinski klubovi, nisu htjeli početi prvenstvo bez gledatelja.

Oni klubovi koji igraju, utakmice će igrati bez gledatelja. Klubovi su dužni organizirati utakmice na način da nije dozvoljeno prisustvo gledatelja.

Od klubova iz općine Nedelišće, oni koji igraju 4. nogometnu ligu, svi igraju u nedjelju 21.3.2021 u 15:00 sati. NK Nedelišće odlazi na gostovanje u Sv. Mariju (sraz 8. i 9. na tablici). NK Međimurec na domaćem terenu dočekuje Nedeljanec, gdje se očekuje dobra utakmica jer su obje momčadi visoko pozicionirane na tablici (Međimurec drugi, Nedeljanec četvrti). NK Centrometal iz Macinca odlazi na gostovanje u Plitvicu.

U III. međimurskoj ligi, NK Parag gostuje kod Dubrave, a utakmica se igra u Sivici.

Jedina utakmica koja će se doista i odigrati na području općine Nedelišće je ona u Dunjkovcu-Pretetincu, jer jedino NK Međimurec igra na domaćem terenu. (nl)

Povratak na naslovnicu…