Kako nažalost nisu mogle održati svoj tradicionalni revijalni program u ožujku, Mažoretkinje Nedelišća su 04. srpnja 2020. na igralištu NK Međimurec u Pretetincu organizirale mažoret olimpijadu “Mažoretkinje Nedelišća i gosti” na koju su pozvale sve prijateljske mažoret timove iz okruženja. S obzirom na cijelu situaciju uzrokovanu pandemijom, odazvale su se samo Mažoretkinje Male Subotice, ali to nije umanjilo dobru atmosferu prve mažoret olimpijade na kojoj je sudjelovalo preko stotinu malih i velikih mažoretkinja iz Nedelišća i Male Subotice.

Mažoretkinje su bile podijeljene u 3 dobne kategorije za koje su bile organizirane zabavne igre prilagođene uzrastima, a najbolja ekipa iz svake kategorije bila je nagrađena prigodnim poklonima.

Mažoretkinje Nedelišća organizirale su mažoret olimpijadu jer im fali nastupa, natjecanja, druženja, putovanja i ostalih “normalnih” aktivnosti, a olimpijada bi mogla postati i tradicionalni projekt, još jedan u nizu ove uspješne mažoret ekipe koja ove godine slavi velikih 20 godina djelovanja. (vm)

Povratak na naslovnicu…