Turistička zajednica Općine Nedelišće organizira prvo ovogodišnje, proljetno izdanje biciklijade „Stazama Općine Nedelišće“ pa poziva sve željne rekreacije na još jedno biciklističko druženje u nedjelju, 8. svibnja 2022. godine.

Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za dionice u duljini od 22 i 36 kilometara. Staze su ravničarske i lagane zahtjevnosti, dijelom su asfaltirane, dijelom makadamske.

Početak Biciklijade je u 10:00 sati u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću, dok će punktovi za prijavu biti otvoren već od 9,00 sati kako bi se svi bez gužve i na vrijeme mogli prijaviti i preuzeti bonove. Kotizacija po sudioniku iznosi 30,00 kn, u što je uključena okrjepa na punktovima u Macincu (Park Maxenca) i Pušćinama (NK Pušćine), te tradicionalni ručak na završetku rute u Lovačkom domu.

Napomena: Djeca do 16 godina moraju obavezno nositi kacige!

Sponzori biciklijade su Chaky d.o.o., Panex Dinamic d.o.o. i VOĆNJAK NEDELIŠĆE d.o.o. Pripremite bicikle i provedite 8. svibanj u druženju i rekreaciji! (TZ Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…