Nakon 5 godina, Mažoretkinje Nedelišća su otputovale na svoju treću plesnu turneju u Francusku, u suradnji s tvrtkom F.V. Productions. Ovaj put je cijeli projekt realiziran s Puhačkim orkestrom općine Nedelišće, a odredište turneje je bila prekrasna Azurna obala.

Mažoretkinje i orkestar iz Nedelišća nastupali su na festivalu Les Grimaldines u živopisnom srednjovjekovnom gradiću Grimaud, koji je smješten tik do poznatog elitnog ljetovališta St. Tropeza. Na oduševljenje brojnih posjetitelja festivala, mažoretkinje i orkestar izveli su cjelovečernji program u nekoliko navrata duž ulica i trgova povijesnog centra Grimauda.

Ovo je bio prvi zajednički inozemni nastup mažoretkinja i orkestra iz Nedelišća te ujedno i nezaboravno iskustvo za sve, a sve skupa je realizirano uz podršku Općine Nedelišće i TZO Nedelišće te donatora trgovine Kanasta, Pekare Dorian te Mesnice Mihalić. Na putu prema odredištu, grupa je provela dan u razgledavanju Nice, a na povratku u obilasku Cannesa. (Vedrana Radmanić)

Povratak na naslovnicu…