Ovog vikenda Hrvatska demokratska zajednica općine Nedelišće organizirala je Božićni domjenak za svoje članstvo u Trnovcu u “Kušaoni vina Blagus”. Domjenak je svojim prisustvom uveličao i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta te predsjednik HDZ-a Međimurske županije, Darko Horvat.

Domjenak je prošao u blagdanskom i prijateljskom ozračju. Predsjednik općinske organizacije HDZ-a Nedelišća Ivan Klekar uputio je iskrenu blagdansku čestitku članstvu te im se tom prilikom zahvalio na danom povjerenju ta istaknuo kako HDZ u općini ide dobrim putem.

Domjenak su također uveličali Matija Žugec, glavni tajnik mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini, Ivan Borović, predsjednik MHDZ-a, Franjo Cimerman, predsjednik općinske organizacije HDS-a i koalicijski partner, te članovi predsjedništva županijske mladeži i ostali gosti iz Međimurske županije.

Bila je ovo prilika da se s ministrom gospodarstva detaljnije porazgovara o vrlo važnim problemima općine Nedelišće, a pogotovo o projektima kao što su izgradnja južne zaobilaznice i financiranje završetka gospodarske zone Goričica. Vlada Republike Hrvatske već sada financira desetak projekata u općini Nedelišće, te je ministar Horvat važna vertikala za završetak onih krucijalnih.

(HDZ OO Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…