U petak 8.3.2019. godine u Društvenom domu Pretetinec održana je Izborna godišnja skupština Nogometnog kluba Međimurec Dunjkovec-Pretetinec. Dosadašnji predsjednik kluba Mišel Ganzer podnio je izvješće za 2018. godinu te nabrojio velik broj aktivnosti koje su se odvijale u ovom klubu. Svakako, najveći događaj ovog kluba je nadaleko prepoznatljivi međunarodni turnir U-13. Seniorska momčad NK Međimurca u jesenskom dijelu natjecanja u Četvrtoj nogometnoj ligi Čakovec-Varaždin završila je na 6. mjestu s jednakim brojem bodova kao i četveroplasirana i petoplasirana momčad što i dalje omogućuje plasman među najbolje, i eventualni ulazak u 3. hrvatsku nogometnu ligu, za što ne kriju ambicije u NK Međimurcu.

Financijsko poslovanje kluba prezentirao je blagajnik kluba Jerko Treska, a izvješće Nadzornog odbora iznio je Zlatko Leček. Izvještaj o radu zajedničke nogometne škole Međimurec – Sloboda podnio je Samir Kozar. U nogometnu školu uključeno je oko 110 djece s kojima kontinuirano radi 7 trenera. Izuzetno veliki broj djece u ovoj školi najbolja je potvrda kvalitetnog rada.

Kako se radilo o izbornoj godišnjoj skupštini, razriješeni su sa svojih funkcija predsjednik kluba, predsjedništvo, izvršni odbor, nadzorni odbor i disciplinska komisija. Za čelnu poziciju kluba nije bilo novih prijedloga pa je skupština kluba, zadovoljna rezultatima i aktivnostima, potvdila novi mandat postojećem predsjedniku Mišelu Ganzeru, a izabrana su i sva nova upravna tijela, uglavnom u neizmjenjenom sastavu.

Dopredsjednik kluba ostaje Tomica Ivanuša, blagajnik kluba ostaje Jerko Treska, tajnik Dejan Leček, a voditelj škole nogometa Samir Kozar. Na kraju skupštine svim se prisutnima, u ime Općine Nedelišće, obratio Željko Kacun, zamjenik načelnika, te pohvalio rad kluba i njegove aktivnosti. (nl)

 

Povratak na naslovnicu…