Najuspješniji projekt Mažoretkinja Nedelišća – Mažoret kamp Nedelišće 2018. – održan je po šesti put, a sudjelovalo je preko 120 djevojčica s područja općine Nedelišće, ali i cijelog Međimurja.

Radi se o najvećem mažoret kampu u Hrvatskoj koji je održan u Nedelišću na MESAP-u šestu godinu zaredom posljednji tjedan kolovoza, od 27. do 31. kolovoza.

Projekt su financijski i ove godine poduprle Općina Nedelišće i Međimurska županija.

Među sudionicama su bile većinom postojeće mažoretkinje, no uz njih je čak 30-tak djevojčica po prvi puta na nekoliko dana isprobalo kako je to biti mažoretkinja.

Sudionice kampa bile su podjeljene u sedam grupa koje su vodile educirane trenerice Vedrana Radmanić, Ivana Hajdinjak, Petra Mesarić, Lucija Novak, Blanka Šipek, Kristina Bacinger i odgojiteljica Ida Topolnjak te asistentice iz redova seniorskog sastava Mažoretkinja Nedelišća koje su pomagale u grupama i kod okrijepe za polaznice kampa.

Polaznice kampa su u 5 dana naučile ili nadogradile osnove mažoret plesa i vrtnje sa štapom, uz puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara što je zasigurno svim sudionicama uljepšalo završetak ljetnih praznika.

Kako bi djevojčice prezentirale naučeno, posljednji dan kampa održana je kratka prezentacija za roditelje. Sve sudionice su dobile majicu i diplomu za uspješan završetak kampa za uspomenu.

Nakon kolovoza prepunog nastupa i putovanja, po završetku kampa Mažoretkinje Nedelišća kreću sa svojim redovnim aktivnostima, treninzima i nastupima, a primat će i nove članice koje žele biti dio velike zelene mažoret obitelji.

Do kraja rujna traju upisi za nove članice Mažoretkinja Nedelišća starosti od 4 godine na dalje (mažoret vrtić, dječji sastav, mlađe kadetkinje, starije kadetkinje, juniorke i seniorke).

Svi zainteresirani za upis mogu se javiti na 098/9323599 (Vedrana), 099/5743527 (Ivana) ili na 091/5521705 (Lidija) te u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća.

(nl)

Povratak na naslovnicu…