Bliži se kraj ljeta, a to znači da je vrijeme za još jedan, jubilarni 10. po redu, Mažoret kamp u Nedelišću. Kamp će se održavati od ponedjeljka 22. kolovoza do petka 26. kolovoza 2022. svakodnevno od 17 sati na vanjskim prostorima MESAP-a uz stručno vodstvo trenerica te iskusnih dugogodišnjih mažoretkinja.

Polaznice kampa će u 5 zabavnih dana zaviriti u mažoret svijet te naučiti osnove vrtnje sa štapom, a očekuje ih i puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara te kreativnih radionica za najmlađe, prema dobro uhodanoj praksi.

Sve sudionice dobivaju majicu, priznanje i fotografiju za uspomenu, a osigurana im je i okrijepa. Kotizacija za sve sudionice iznosi samo 30 kuna za svih 5 dana kampa (plaća se prilikom prvog dolaska). Mažoret kamp će se održati uz sufinanciranje Općine Nedelišće i Međimurske županije.

Prijave se primaju do 20. kolovoza 2022. na e-mail [email protected], brojeve mobitela 098/9323599 (Vedrana), 099/5743527 (Ivana) ili u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća. Prijava obavezno mora sadržavati: ime i prezime polaznice kampa, dob (minimalno 4 godine), mjesto odakle dolazi i kontakt broj.

Sudjelujte na najzabavnijem Mažoret kampu u Nedelišću! (Vedrana Radmanić)

Povratak na naslovnicu…