Na jedinstvenoj lokaciji, na krovu zgrade MTC-a, između svjetala grada Čakovca i zvijezda na nebu, smjestio se nezaboravan, poseban te drugačiji electro party – The Rooftop Party!

Priča seže još u 2016., kada organizacija The Rooftop Partyja prvi puta u Čakovec dovodi electro party smješten upravo na krovu; između svjetala grada i zvijezda na nebu.

„Koncept The Rooftop Partyja osmišljen je s ciljem da potaknemo razvoj scene elektronske glazbe u našem gradu dajući mu nešto novo i jedinstveno, čega do sada nije bilo. Želimo potaknuti i usmjeriti kulturu slušanja i uživanja glazbe, plesa, zabave na otvorenome te obrazovati mlade prema modernoj, europskoj glazbenoj kulturi. Najviše od svega, želimo mladima pružiti noć koju će provesti zabavljajući se, komunicirajući te družeći se jedni s drugima, van zone osobnog komfora i modernih tehnologija.“ -poručuju organizatori

Ova je ideja bila i više no dobro prihvaćena, kada je 2016. na prvome izdanju The Rooftop Partyja od kasnih večernjih sati pa sve do ranoga jutra, partyjalo i zabavljalo se više od tisuću zaljubljenika u elektronsku glazbu. Uživajući u vrhunskome programu, produkciji, a ponajviše u jedinstvenom ambijentu, ova je jednodnevna glazbena manifestacija ostala utkana u pamćenje.

Nakon poduže stanke, organizacija The Rooftop Partyja odlučuje se za drugo izdanje najvišeg partyja u Čakovcu. Ususret samoga ljeta, 2. lipnja, priča se nastavlja! Lokacija ostaje netaknuta – ona na krovu zgrade MTC-a; na krovu gdje se jedinstvo budi, a ljubav ne prestaje.

Osim čarobne lokacije i vruće ljetne atmosfere, očekuje vas i kvalitetan program predvođen domaćim te regionalnim DJ-evima! Prvi od njih je DJ Arien, čakovečki DJ koji je zaista jedno od najzanimljivijih imena za slušanje u 2018., podržan od strane poznatijih svjetskih DJ-eva te se može pohvaliti nastupima po cijeloj regiji. Slijedi ga DJ Yakka, nagrađivani i višestruko nominirani hrvatski DJ i producent te ujedno i jedan je od predvodnika house scene u Hrvatskoj i regiji. Iz Slovenije dolazi TGW, DJ i producent, specijaliziran za house i trance glazbu. Karijeru započinje 1999., a od tada je imao priliku svirati rame uz rame s nekim od internacionalnih zvijezda poput Alexa Gaudine te Dr. Kucho!

Ulogu headlinera preuzima zagrebački DJ Mike&Me – čovjek kojeg podržava Don Diablo, izvođač koji svojim melodičnim i energičnim natupima razvaljuje klubove diljem Hrvatske i regije te je ovog ljeta resident DJ u dubrovačkom Revelinu!

Vjerujemo da ćemo se 2. lipnja zabaviti uz druženje na otvorenome, na najprije jedinstvenoj lokaciji, te da ćemo uživati u kulturi glazbe i plesa, baš kako i poručuju organizatori. Vidimo se između između svjetala grada Čakovca i zvijezda na nebu!

Ulaznice za ovu manefestaciju možete pronaći na www.ticket2go.hr! (nl)