Povodom početka nove školske godine, najsretnijem čitatelju ili čitateljici poklanjamo poklon bon u iznosu od 200 kn u knjižari i papirnici GRAFOPLAST u Nedelišću.

Nagradna igra traje od četvrtka 1.9.2022 do nedjelje 4.9.2022 do 24:00 sati. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:
1) označiti Facebook stranicu portala Nedelist sa “Sviđa mi se” (ako već niste do sada),
2) u komentaru ovog članka na FB stranici označiti barem jednog od vaših prijatelja kojem bi ovaj bon također dobro došao.

Za nagradu konkurira osoba koja ostavi komentar, a ne osoba koja je označena u komentaru. Moguće je ostaviti više komentara, međutim, za nagradnu igru računat će se samo prvi napisani komentar.

Pobjednik će se odrediti nasumičnim odabirom (random.org) u ponedjeljak prijepodne i objaviti ispod teksta članka te u komentaru FB objave. Dobitnik će biti obaviješten porukom.

Poklon bon se može iskoristiti za bilo koje proizvode iz asortimana navedene knjižare i ne može se zamijeniti za novac. Za realizaciju je dovoljno javiti se u knjižaru narednih 60 dana, u uredovno vrijeme, s nekim identifikacijskim dokumentom.

Poklon bon daruje portal Nedelist.hr, u vlasništvu poduzeća Nedelist j.d.o.o. (nl)

*******************************************************************

Dopisano 5.9.2022:

Poklon bon je osvojila Bernarda Balić. Čestitamo!

Povratak na naslovnicu…