Nakon Matije Žugeca, poznato je i drugo ime koje će se natjecati za funkciju načelnika Općine Nedelišće. Putem Facebook stranice, jučer 10.3.2021. godine, Nikola Novak, dosadašnji zamjenik načelnika Darka Danije, objavio je svoju kandidaturu. Kandidaturu je istaknuo kao kandidat SDP-a.

Na svojem novootvorenom profilu, između ostaloga, napisao je:

“Novo doba koje je pred nama pretpostavlja i nove izazove. Kao vaš budući načelnik, željno ih očekujem! Mnogo se važnih projekata realiziralo posljednjih godina na području Općine Nedelišće, mnogo ih se upravo provodi, a mnogima provedba tek predstoji.

Kao zamjenik načelnika u protekle 4 godine sudjelovao sam u raznim aktivnostima te u ostvarivanju mnogih projekata koji su doprinijeli kvalitetnijem životu na području Općine Nedelišće. Ovo iskustvo, uz dugogodišnji rad u raznim općinskim udrugama, smatram neprocjenjivim te iznimno važnim za moju buduću ulogu načelnika. Moj tim i ja zajednički ćemo ubrzati razvoj svih naših naselja kroz pametna ulaganja kako bi Nedelišće pretvorili u modernu općinu 21. stoljeća.”

(nl, FB Nikola Novak)

Povratak na naslovnicu…