Nogometaši NK Međimurca iz Dunjkovca i Pretetinca ovog su vikenda dobili novu sportsku opremu koju su financirali sponzori kluba. Uprava kluba se posebno zahvaljuje sponzorima Cimerman Tomislavu, Ganzer Ivanu, Kovač Zlatku, Leček Zlatku te Cimerman Franji, koji su isfinancirali kompletnu opremu za igrače NK Međimurca.

Nogometaši Međimurca lagano privode kraju pripreme za nastavak sezone. Jučer su pred velikim brojem gledatelja odigrali odličnu utakmicu protiv trećeligaša Poleta iz Svetog Martina na Muri, koji je na kraju pobijedio 3:2. U nedjelju se igra zadnja pripremna utakmica u Sloveniji protiv ekipe NK Polana, prije nastavka proljetnog djela prvenstva. Proljetni dio NK Međimurca započinje gostovanjem, 8. ožujka u Nedeljancu.

Klubu su u prijelaznom razdoblju pristupila osmorica novih igrača: Mugoša Jovan, Bulić Luka, Shimitsu Tatsuhide, Hojski Saša, Ali Šendelj, Kristijan Novak, Malkoč Silvio i Hikosaka Ryota. U isto vrijeme iz kluba je otišlo 6 igrača. “Uprava se ovim putem zahvaljuje bivšim igračima na obolu koji su dali za klub, te želi toplu dobrodošlicu novim igračima, te da se što brže snađu i ugodno osjećaju u klubu” – poručuju iz NK Međimurca.

(nk međimurec)

Povratak na naslovnicu…